Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas Jag?

I Ett Hus På Ett Berg
I En Enda Färg

Levde En Tjej
Som Funderade På En Grej

Varför Lever Man?
Bara För Att Man Kan?

Hon Gick Till Sitt Kök
Det Var Grått Av Rök

Tårarna Rann
När Huset Brann

Hon Ser Röken, Märker Döden
Men Bryr Sig Inte Om Den

En Tanke Dyker Upp I Hennes Hjärna
"Vill Jag Dö Så Gärna?"

Hon Tar Upp En Kniv,
Bryr Sig Inte Om Sitt Liv

Hugger Sig I Hjärtat
Som Redan Var Svärtat

Tårarna Rinner
När Flickan Försvinner

Hennes Hjärta Var Brutet
Och Det Blev Slutet

Hennes Älskade Var Otrogen
Men Hon Önskade Han Varit Trogen

För Det Blev Hennes Död
När Hennes Känslor Var I Nöd




Fri vers av LivetDödadeSjälen
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-21 09:43



Bookmark and Share


  oMareld
"Varför Lever Man?
Bara För Att Man Kan?

Tårarna Rann
När Huset Brann

En Tanke Dyker Upp I Hennes Hjärna
"Vill Jag Dö Så Gärna?"


De där styckena applåderar jag. Bra skrivet.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LivetDödadeSjälen
LivetDödadeSjälen