Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Att Inte Kunna Berätta Att Man Älskar Någon
Är Det Sämre Än Att Berätta, Och Inte Bli Älskad Tillbaks?

Jag Vill Bli Älskad
Men Vet Inte Om Jag Vågar

Jag Kan Inte Säga Nej
Men Jag Kommer Aldrig Att Säga Ja

Jag Har Hellre Vänner Än En Älskad.
Jag Sviker Aldrig Min Bästa Vän.

Jag Är Bunden Till Att Inte Älska.
Jag Kan Bara Hata.

Se Mitt Leende.
Är Det Äkta Eller Falskt?

Jag Vet Inte Hur Man Älskar Någon.
Min Själ Glömde Det För Åratal Sedan.

Se Mig Inte...
Glöm Bort Mig...

För Snart Finns Jag Inte Mer.




Fri vers av LivetDödadeSjälen
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LivetDödadeSjälen
LivetDödadeSjälen