Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


När Du Lämnade Mig

Hur Man Kan Se Sig I Spegeln,
Och Inte Se Sig Själv.

Hur Man Kan Ta Steget,
Och Bli Spottad På.

Hur Man Kan Vara Lycklig,
Men Få Veta Att Det Var En Illusion.

Hur Man Kan Se Tåget,
Men Ändå Gå Framåt.


Hur Kan Man Egentligen Gå Framåt,
När Tåget Bromsar In.

Klumpen I Halsen Växer Sakta.

Det Är För Sent.

Min Värld Blev Mörk För Åratal Sen.




Fri vers av LivetDödadeSjälen
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-25 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LivetDödadeSjälen
LivetDödadeSjälen