Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

vad är så jävla farligt
med att våga gå framåt?

vad är så dumt
med att försörja sin familj?

varför ser alla det som om man e störd
för att man är med sina vänner?

varför är man galen
om man tror på det otroliga?

be mig inte att skaffa hjälp,
för jag behöver den inte när jag är med dig.




Fri vers av LivetDödadeSjälen
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LivetDödadeSjälen
LivetDödadeSjälen