Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Saknad

Om Jag Bara Försvinner
Märker Du Det?

Om Jag Tar Livet Av Mig
Ser Du Mig?

Om Jag Bara Lägger Mig Och Dör
Bryr Du Dig?

Om Jag En Dag Faller Ihop På Marken
Fortsätter Du Då Att Gå?

Ska Jag Fortsätta Vara Den Som Är I Vägen?
Eller Får Jag En Plats I Ditt Hjärta?

Tänker Du Trampa Ner Mig,
Bit För Bit,

Eller Ler Du Mot Mig?
Kan Jag få Min Plats i Ditt Hjärta När Jag Dör?

Ska Jag vänta Tills Du En Dag Kommer På
Att Jag Inte Är Där?

Ska Jag bara Gräva Ner Mig Under Marken
Som En Saknad,

Långt, Långt Borta?




Fri vers av LivetDödadeSjälen
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-21 10:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Kommer du ihåg den dödsdömde fången Del som tar sig an musen Mr Jingles i Den gröna milen? Den lille, ofta mustaschprydde mannen med nervösa händer och taniga ben? En typisk karaktärsskådespelare, sedd i mängder av biroller i filmer som Hair, Fear and loathing in Las Vegas och Waterworld. En sån där som många känner igen men få kan uppge namnet på.
Men det finns en saknad efter musen
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

LivetDödadeSjälen
LivetDödadeSjälen