Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Min Älskade Bästa Vän


Moa

En Dag Var Jag Ensam
Då Fanns Du Där

En Dag Var Jag Ledsen
Då Torkade Du Mina Tårar

En Dag Skulle Jag Ta Självmord
Då Stoppade Du Mig

En Dag Var Jag Döende
Då Satt Du Bredvid Min Säng

Som En Skyddande Ängel Har Du Varit
Fångat Mig När Jag Fallit

Vad Fick Du Tillbaka?
Ingenting, Jag Fångade Aldrig Dig

Nu Fattar Jag
Att Det Bara Finns En Av Dig

Jag Borde Ha Tagit Bättre Hand Om Dig
Men Man Kan Inte Ta Igen Försvunna År

Jag Hoppas Däremot Att Du Förlåter Mig
Jag Klarar Inte Livet Utan Dig

Om Du Tröttnar På Mig
Är Mitt Liv Över

Så Snälla...
Förlåt Mig!

Jag Har varit Dum, Jag Förstår
Om Du Inte Vill Mer.

Men Då...


Tar Jag Livet Av Mig.




Fri vers av LivetDödadeSjälen
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-21 10:08



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Effektfullt med första bokstaven i varje ord är stor och de tvåradiga verserna - betonar att det är svårt att tala om detta att få fram orden kräver sitt.
Ett bra ämne tacksamhetsskulden, vän i nöden - svårigheten att återgälda
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LivetDödadeSjälen
LivetDödadeSjälen