Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmens Skumma Näste, ett Suspekt Tillhåll för Rimologerna, en avart inom poesin.......


"Rimbo !"

Vi åker till Rimbo
där vi, på RIMMEN
har Evig Tro
Här finns Stimmen
av lika ord
en del kallar
det för "mord"
känslor svallar
i denna fråga
några hatar:
"Vilken Plåga (!)"
Andra ratar
och går vidare
med sina egna
de blir Snidare
De Förtegna
sköter sitt
låter oss rimmare
köra "vitt"
andra ,grymmare
skäller oss ut
de, Beskyllare
på oss vill ha
slut
en del blir
"Hyllare"
som ska
"ge fyr"
och DE
vi gillar:
"Ska ske,
tjejer och
killar !"

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska