Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009




Nya skor

mamma, jag har köpt nya skor

men jag sparar dem till våren

ville egentligen inte så fort bli stor

ibland är det minnena som når en

jag klarar mig ska du se

vi vet ju att det går över

samlar krafter för att orka le

sörjer inget jag inte behöver

drömmar gör mig sömnlös

men längre fram finns det ljus

och mitt samvete så lätt berörs

tacksamhet av sten och grus

jag ska bli mer försiktig

inte tro så gott om alla

mer kritisk låta mig själv bli viktig

jag ska stå och inte falla

vilsen men jag söker

kanske finner jag svar

ger inte upp utan försöker

glädjer mig åt det jag har

 




Bunden vers (Rim) av Lindsy
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 07:51



Bookmark and Share


  peter markurth
fint
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy