Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lämnar ingen oberörd

En kvinna som Beyonze
Så när hon går förbi dig så kan du inte låta bli att vända dig om
Och genast så tänker du
Vad var det där som jag mötte på precis
Såg jag rätt
Det var det värsta
Så vacker
Åh, vilken utstrålning sen
Det var som om hon hade en liten skimrande vit gloria ovanför sitt huvud

Om jag träffar på henne någon mer gång ska jag nog gå fram och fråga henne lite snällt om jag kan få bli en av hennes vänner……..

Hon lämnar ingen oberörd
En kvinna som Maria Carrey
Så när hon går förbi dig så kan du inte låta bli
Du kan inte låta bli att vända dig om...

Ken Cassel
21/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-21 17:37



Bookmark and Share


  Blåbäret
det finns en värld full av vackra kvinnor...enbart för dig Ken :))
2009-11-21

  Nikolai Jungsin VIP
Mariah jooo för hon ska bara waila hela tiden.. urrrk...
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel