Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

Världen ser mig.
Bektraktar mina svagheter.
Utnyttjar min sorg.

Jag ser världen.
Bekraktar dess olycka.
Utnyttjar dess mörker.




Fri vers av miss_me
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-10-20 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me