Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett actionspäckat bidrag från Rimologernas Hemliga Högkvarter ! Varning för RIM !!!!!


"Rimbo Rambo !"

Rimbo Rambo !
Med fräknig Sambo
En Våldsam Tango
byter till Hambo

Rimbo Rambo !
Vi flyr in i Djungeln (!)
med Granater och Gevär
Moskitostungen (!)
En smula Besvär
Men vi anfaller
den Lede Fi (!)
Någon anbefaller:
Låt Bli ! Låt Bli !
Vi lyssnar ej
på detta Rop
En farlig Galej ,
fast i en Grop !
Vi häver oss upp
ur detta hål,
möts av en Trupp
med Oss som Mål !
De skjuter Skott
mot Oss Alla
av slumpen blott
ingen då falla !

Vi flyr för Livet !
Som blivit Oss givet
mot Säkra Trakter
och Vänliga Makter
Erhåller logi
behåller vårt lugn
Vi gör sorti,
vår harm är tung
Vi ville ju vinna !
Inte försvinna !
Dock, vi lever !
Revansch, vi
bereder
en Ny Chans, vi
inleder
Kommer i
Nästa Avsnitt
Och mer till,
vid Ny Titt (!).......


---






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 18:27



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska