Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimatförändningarna

Ja, jag vet
Jag har förstått det med åren som har gått
De senaste tio femton åren
De milda vintrarna som kommer allt senare på året för varje år
Så vi får vara glada om det i huvudtaget kommer någon snö till julafton
Inte för att jag bryr mig så mycket
Men för barnens skull
För när jag var liten hade vi alltid snö på julafton då vi gårds ungar gick ut och åkte kälke ner för backarna
Eller så mulade vi varann med kall snö
Ja, vi hade det faktiskt skitkul ute i snön
Men det var då det

Just nu ger det sex gånger pengarna på Unibet om det börjar att snöa på julafton
Alltså
Inte högst troligt
Spara pengarna….

Det har blivit rubbningar ute i atmosfären….

Ken Cassel
21/11-09




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 18:29



Bookmark and Share


    Verdandia
Usch ja! Det är ju tydligt att det blir allt varmare. Men det var dåliga vintrar på 60-talet också. Man minns bara de snörika eftersom man bara minns det roliga när man var barn. Jag är född på 40-talet så jag har lite att referera till.
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel