Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga

glödande åtrå
i en begärande kropp
ett himlavalv av sex
& rock n roll

vi bryter genom
allt som
som kalls extas
se mig piska
neon ljuset

spotlightkupolerna njuter
sköljer våra nakna kroppar
fyllda av synd




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal