Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLUS girot framtidens cykeltävling



”Välkommna till PLUS Girot, tant Agda
är den som leder efter första dan
Före Alfred ”stålfarfar” Johansson
Herbert åker med handikapp
Han har rullstol
Men PLUSgirot är ännu spännande och tänk på
Posten som sponsrar..
Va
Vaddå inte posten, finns inte posten?
Nehe de var fasen

Ja förlåt Nördea var de visst
Eller Nordea, man är så van vid
”it's a lot of pricks therer”
Nördea the prick company…
And it is NORDEA when it is
PRICKLESS!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO