Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fansgirot


Han står där i TV:n och säger
”Du ska ge dina pengar till Gud”

Men va faaaaan

Jag kollade det där postgirot
Eller plusgirot som det heter nu

De gick inte till Gud
Det gick till han….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO