Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snacka om genomklappning...inga poäng alls utan FOPPA


MODO är inte mod-då


Modo är ett rätt patetiskt lag

De måste ha gamla storstjärnor för att

Kunna ta poäng ö h t…

JUBLA I KEMPEHALLEN

åt Forsberg

För uppenbarligen så platsar inte MODO

I elitserien utan FOPPA…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-11-23 16:55



Bookmark and Share


  LassO
Och? Går att se på TV:n varje kväll, behövs inget skvaller där, bara ett konstaterande...
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO