Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns fler än de som "Uppdrag granskning" ska granska... en helt utan skrupler... han håller på än, så passa er ni som bor i närheten av Örebro och vill köpa hus...


Husförsäljare utan moral


Jag ordnade kontakter att sälja HUS. Åt Hebbe och mej. Dessutom så fick han köpa sitt hus billigt. Väldigt billigt….

jag delade kontor med, ”hebbe”, när de kom ett brev från en konkurrent
så jag trodde han tagit in en offert så jag höll den mot ljuset för att se
vi hade talat om att ta in priser från konkurrenter men, där stod:
”tack för din ansökan som säljare på nordiska trähus”


Och jag frågade sen om han sökt jobb där
nej sa han
vad var det för brev du fick
det var ett annat brev sa han
men det stod ju i brevet om att du sökt jobb där
men han nekade
har du öppnat min post sa han då
nej sa ja var det som jag sa då
nej sa han igen

men varför tror du jag öppnat din post då sa jag
ja bara ändå
jag behövde inte bara höll mot ljuset sa jag då
din jämmers snokare sa han då
ja men jag, hade ju rätt


han fick ju lov att erkänna
men var förbannad för att jag läst de inledande raderna
sedda mot ljuset i taket…

När det var jag som borde vara förbannad för att han
gjorde saker bakom min rygg


Men det är småsaker det numer, små jävla saker
Mot vad man vet vad han gjort… numer vet man mer
Och en sån hade man känt sen han var 13 eller nåt…
Jaja med såna vänner så behöver man inga fiender…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger
Publicerad 2009-11-24 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO