Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klassisk replik, tål att tuggas på.....


"Älska Dig Själv såsom du Älskar Din Nästa"

OM Du gör så
Så behöver ni,
aldrig,
vara två
för fixar Du
det ensam
så öppnas allt,
Rena "Sesam"

Men om Du
INTE
älskar Din Nästa
Då kan Du ju,
knappast,
Älska de flesta
INTE heller Dig
själv
Ingen idé att

gnäll´.......

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 23:08



Bookmark and Share


  KristinaE
.. ja, nog att dessa ord behöver smälta in och förstås om och om igen!
2009-11-22

  Cris
mm. den tåldes allt att smaka på.
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska