Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallögon

 

vita

kristallögon lyser i mörker

blåsvart natt,

katt kommer på besök

smeker

spinner

 

går igen

kommer

kristallögon lyser i mörker

 

ryser

fryser

 

går igen

gåtfull

 

kristallögon lyser i mörker

 




Fri vers av KristinaE
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-22 00:57



Bookmark and Share


  erkki
Jag fascineras av kontrasterna i rovdjurs liv. Mellan känslosamt spinnande smekningar och brutalt dödande av bytesdjur som flyr för livet.
Du ger mig den associationen med din dikt. Fin!
2009-12-07

  lycksele
Lite skrämmande är dom där ögonen.
2009-11-22

  Mats Henricson
Detta smidiga och underfundiga lilla rovdjur, som plötsligt, efter en ilsken och jamande kväll, bara kryper upp i famnen och spinner som bara katter kan.....
2009-11-22

  Anders P VIP
Du beskriver vär kattens gåtfulla väsen. upprepningen skapar en spänning
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE