Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde vakna nu

irrar kring
i glömda drömda mörka gångar

flyr från vakter
som vill fånga fråga ut
på främmande ljud för dem ett språk

ligger dold bakom bord, stolar, draperier
i hadeskvinnors sal
där döda kungars blod torkat ligger kvar
nedanför stelnade byster
upplysta av facklors
varma, mjukt hotfulla sken

blundar hör steg
kan känna sura dofter
färger bakom ögonlock
hopknipna

-ser jag inte dig ser du inte mig?

skalet behöver
mycket blod
hammaren hamrar kamrar öppnas stängs

-kan de höra?

känner något vasst

ett stick
det pulserar
varmt
vått
blir svart
vit fågel bär mig

-mot ljuset där finnes även mörker

bländad dansar färger
gör ont

vi stiger

stiger högt

jag borde vakna nu




Fri vers av soulRebel_
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_