Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spikat fast ditt hjärta

du ligger där nere
under mina fötter
borstar bort snön som täcker ditt namn
ditt kött är förmultnat kanske träet har ruttnat

en natt så var vi tillsammans skulle gå över lavan
du var hög, sackade efter, mindes inte riktigt vart vi var på väg

du kommer cyklandes som tioåring fortfarande utan en aning
vilken framtid som kommer bli din
jag hejdar dig
pekar och förklarar, du ser dig själv komma vinglandes femton år äldre

tioåringen nu med en aning försöker rädda sig själv

-ta hand om mig ta hand om mig, ser du mig jag är du jag vill inte leva som du jag vill leva som jag är nu

i din dimma vet jag inte vad du förstod om du förstod om du brydde dig det allra minsta eller bara inte orkade kämpa när tabletterna redan spikat fast ditt hjärta


hålet blir större vill inte gråta
nu ligger du stilla en rastlös själ en drogernas kristus framförallt en gång min vän

18.10.1983 - 26.11.2008






Fri vers av soulRebel_
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_