Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

vet hur det känns
har levt det livet själv
all oro, ängslan, ilska
det du går igenom har jag upplevt

skillnaden är att nu är det jag
det är jag som kommer hem full
påtänd
knullad av mig själv

ser ingen lösning älskling
har aldrig älskat som nu
det finns bara du
men kan inte ge dig det enda du vill ha

destruktiv
det är jag
mitt rätta namn
en vandrande bomb

du förtjänar bättre
mycket bättre

min väg leder bort från normaliteten
min väg leder in mot de förtvinade trädens trädgård

du ska inte följa med mig
ta stigen till höger
ge mig en sista kram,
önska mig lycka till
tänk på mig ibland

jag älskar dig nu
jag älskar dig för alltid
det finns bara du

förlåt




Fri vers av soulRebel_
Läst 318 gånger
Publicerad 2010-03-07 10:26



Bookmark and Share


    InsideOut
Det gör ont i mig, men det är vackert.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_