Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min dröm

du är min dröm
stiger sakta upp som dimman vid sjön
bleka strålar som bara kan anas
en morgondagg
i det mörkgröna gräset

du är min dröm
en natt i juli
de få timmarna natten är mörk
en syrsas spelande
en eldflugas dans

du är min dröm
ett susande och knäppande
när elden värmer
där vi ligger utsträckta
en fäll mellan oss och marken

du är min dröm
nu och för alltid
den som lär mig om livet
och håller hårt i min hand




Fri vers av soulRebel_
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 21:19



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_