Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår låga blåstes ut

fria fält var mina
öpnna ytor log
en kärlek som brann het
vår framtid var så ljus

tusen solar slocknade
när jag högg ut mina ögon
en kärlek som brann ut
vår framtid skänktes bort

evig avgrund öppnades
när jag valde trampa snett
en kärlek vackrare än livet
vår låga blåstes ut




Fri vers av soulRebel_
Läst 375 gånger
Publicerad 2010-05-18 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_