Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kallt min bror

det är kallt ute min bror
vet inte vart du sov inatt

du tog ett gäng tabletter
sänkte tre bira
sa att det kommer gå bra

natten var stjärnklar, svart
och bet i huden
du har en tjock jacka i alla fall

det är kallt i samhället min bror
vet inte vart du ska sova inatt

du får ett gäng tabletter
lite deg till bira
de säger att det här blir nog bra

nätterna blir ljusare
biter mindre i huden
men den tjocka jackan kan ändå vara bra
för kalla hjärtan värmer lite
när man sover full
under en gran




Fri vers av soulRebel_
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-23 11:53



Bookmark and Share


    InsideOut
Smärta, igen men fortfarande vackert.
Biter tag i hela kroppen.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_