Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varulvar och vampyrer är på bettet just nu

När fullmånen tittar fram på den mörka nattsvarta himmelen börjar förändringen
Från människa till varulv
YYYYYYLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!
Sniff sniff!
Det luktar liv här i närheten
Känner mig faktiskt lite hungrig just nu
Lite blodtörstig
YYYYYYLLLLLLLLLLLL!!!!!
Sedan gick varulven på jakt
Någon att sätta klorna i
Så i natt är det någon som kommer att gå till slakt
YYYYYYYLLLLLLLLL!!

Varje natt efter att lyset har släckts kommer de fram
En och annan blodtörstig vampyr
En är riktigt ful och skrämmande medan en annan faktiskt är riktigt söt och grann
och ganska så kul
Men låt dig inte luras
För ser du inte upp är risken stor att det är just du som kommer att få i dig en eller annan tand i halsen…..

Varulvar och vampyrer är på bettet just nu
I alla fall på Tv och biograferna……

Ken Cassel
22/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 11:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Tyvärr, jag gillar inte sånt, det
är lite mycket av det nu
2009-11-22

  lycksele
På modet.
Det är rent skrämmande så populärt det blivit.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel