Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste redan om från början

Så fort jag träffade på dig
Så fort jag såg dig
Redan då visste jag om att du skulle såra mig
Vrida om mitt hjärta
Vrida mig runt ditt lilla finger
Leka med mig lite för att sedan kasta bort mig
Vilket du sen också gjorde

Jag visste redan om från början
Men ändå så kunde jag inte låta bli att följa med dig en bit på vägen
Jag kunde inte motstå den dragningskraft som hade på mig
Och det trots att jag visste att du lite senare skulle lämna mig ensam kvar där i mörkret
i saknaden efter dig
Vilket du sen också gjorde
Du bara försvann ut ur mitt liv
`Poff`
Sen var du borta……

Men nu när tiden har läkt alla sår är jag ändå glad för den tid som vi hade tillsammans
Nu lever jag på minnena
Så minnena som vi hade tillsammans vårdar jag numera ömt

Jag visste redan om från början
Jag visste att du skulle såra mig
Men jag kunde ändå inte låta bli att följa med dig en liten bit på vägen…..

Ken Cassel
22/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 11:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, så är det i livet, man vet men tror
det inte, sen är allt bara borta
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel