Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringande lappen




"Ring Ring
Jag ringer på din dörr med lappen
Du ringer i mitt hjärta
Jag vill ringa i din
Vill ringa i ditt hjärta
Ringa alla dina fingrar
Vill ringa in ditt liv i mitt
Vill sitta i en ring med dig
Vill ringa hem till dig
Kan du ringa mig
Kan du ringa ringen som ringer i mig
Ring Ring
"

Så stod det på lappen
i den det lilla kuvertet
i den lilla asken
i den lilla brevlådan

Det ringde i en brevlåda
men aldrig på dörren

Hur ska jag då höra
Hur ska jag då öppna
Hur ska jag då ringa
Hur ska jag då älska

Viska högre
Tänk högre
Gör högre

Så jag vet
och inte någon
annan hinner före

Är klockan trasig kan du
knacka
Hör ingen dina knackningar
kanske jag inte är hemma då
Är klockan trasig och ingen hör dina
knackningar, varje gång

då kanske jag har flyttat
då kanske jag är på semester
men
både du och jag vet att jag
förmodligen bor kvar
men bara inte vill

Man vill inte alltid
Ibland vill man inte
Ibland finns det inget att ringa

Ibland fungerar klockan
ibland ringer det
ibland öppnar jag dörren

Ring och knacka
så vi båda vet







Fri vers av -Dandy
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-11-22 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy