Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland känner man irrationella saker som man inte FÅR känna


svartsjuka

jag tycker inte om dina vänner
de kan alla dra åt helvete
jag kan inte låta bli att notera alla deras skavanker
en ser ut som en gris
en har tänder som gary busey
en tredje ser ut om gollum när han var ung
en hobbit
en hobbit
en helvetes jävla hobbit...
nej,
jag tycker inte om dina vänner
jag vill inte veta av dem
och om jag fick bestämma skulle du
bara vara min.




Fri vers av zim
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 20:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en kvinnas vilja bör följas,
det är väl egentligen inte svårare än så.
2010-01-05

    EeB
Så sant. De är aldrig rätt.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

zim
zim