Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel ifrån natten

Ängel ifrån natten
Mörka, fantastiska varelse
Med ljuset emot dig
Står du upp för oss alla

En kropp som tar all färg
Lämnar inget ljus kvar
Låter mig inte se
Henne mer

Ängel ifrån natten
Varelse av totalt mörker
Kysst av otaliga köttstycken
Dränkt i svartnat blod

Skriker sig hes på alla
Smälts ner av sin egen idioti
Den står ensam emot världen
Och kan ej ta sig därifrån

Tiden går framåt för vårt leverne
Vi som höll ihop
Mörker, du som var min enda vän
Förvandlades till en ängel och det smärtade mig

Ängel ifrån natten
Varför lämnade du inte den ifred
Var du tvungen att dyka upp
Och bända sönder plankorna runt mitt svaga, inre skal

Natten, jag saknar dig
Du kunde alltid gömma det som jag inte ville ha
Kasta bort minnen
Ta fram min älskade återigen

Gripande historia du lägger fram
Lilla ängel
Men jag vet vem du är
Och för det, ser jag ner på dig

Ängel ifrån natten
Du som var min enda vän
Föll ihop på golvet och skakade
Förlorad för mig, återvände aldrig
Nu är du borta
Kunde jag inte få följa med




Fri vers (Fri form) av Lelle Lind
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 20:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vara en del av det rena
som inte längre har vingar
som bär
då natten faller på
men som kan promenera
in i dagen och
ta med sig
delar av liv
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind