Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett av dessa Bevingade och Välkända "Bud", tål väl att läggas under lupp....


"Du skall Icke Dräpa !"

Du skall icke Dräpa !
det mest brutala brottet
som drabbat så många
även i Guds namn

Du skall icke Dräpa !
det är ju blott det
SÅ begabbat , i tider långa
dras i smuts fram

Du skall icke Dräpa !
ett Ofantligt Hycklande
ett Ofattligt Gycklande
med ord som inget betyder
hur de ändå lyder

Du skall icke Dräpa !
Korstågens Blodiga faser
Dömda teologiskt och raser
Kristendomens "Slaktresor"
Till Turkens fasor och nesor

Du skall icke Dräpa !
gäller än idag
Kristendomens bevisbörda
svår är

Du skall icke Dräpa !
Trovärdigheten svag
Inga Vittnen hörda
som bär......

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 21:02



Bookmark and Share


  aol
här finnes en ohygglig saningdär kristendomen var täckmantel,
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska