Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lissabon (triptyque nr 2)



i


kommer till

Rom

över allt



ii


Portugal

finns

också ju



iii


öppnar högt

sju

portarna






 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP