Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I wanna do nasty shit 2 U


vill linda in ditt huvud.
allt är fult här.
vill slappna av i din mun, som ingen annan.
bära dig upp för berg, anklar
i skar och blod,
i djup.
vill slicka din mun
vill suga all fukt ur
ditt kön;

inte ska du
gråta över magväxt.










Fri vers av georgevillintedö
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-22 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö