Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händer, fötter och tårar

händer
fötter
tår
tårar

en
fontän
blod
skrik
ångest
kamp

tår
tårar
rinner
likt
radergummin
som
faller
utför
ett skåp

händer
av glas
spricker
sakta
blod
kämpar sig upp
ur
sprickorna

fötter
av lera
faller sönder
i småbitar

tår
tårar



du

som sett allt detta ske
och inte gjort ett skit
varför
står du bara där
tittar
mumlar


tår
tårar

rinner
från dina
ögon




Fri vers (Fri form) av Oscar Flodin
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 22:47



Bookmark and Share


    obscura
oj, denna text var speciell. verkligen.

"fötter
av lera
faller sönder
i småbitar"

blir så tydligt. gillar det
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin