Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till någon


magi

dragspelsbälgen
har spruckit
och tangon
slätas ut
myggen övertar
dansen över tiljorna
och tombuteljerna
glittrar i månluset
björkarnas nattsus
i efternattsbrisen
och oron
över att ha
blivit gravid
allt flyter samman
i den nordiska
sommarens
magiska
nätter




Fri vers av tom boreland
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-22 23:45

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja den oron känner jag igen! Bra beskrivet!
2009-11-26

  Ingela Svenson VIP
Ja detta var magiskt!
2009-11-23

  anits VIP
Vackert
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland