Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinaktuellt



Vad skulle ni säga
Om ni kände en person
Som satt och läste era dikter
Kopierade dom, eller helst delar av dom
Skickar dom på ett sånt sätt
Så att det ska skada andra människor

Även harmlösa saker kan skada
Om man sätter dom i fel sammanhang
Klipper och klistrar
Och håller på och djävlas helt enkelt

Det finns en sån som tydligen lusläser min sida
Lus är sant för han är inte bättre än så
Han är sämre än en lus
Väldigt långt ifrån att vara människa
En ynklig pateriskt Herman Hedning kopia
Inte bara till utseende


Vad skulle ni säga till ett sånt svin?
(Han förpestar Skönvik)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 00:31



Bookmark and Share


  LassO
TACK Lycksele (och ni andra) nej han är inte poet, inte inreggad vad jag vet, i alla fall... han har sina jävligheter på sidan om... han tror att jag inte vet om det.. eller trodde i alla fall...
2009-11-23

  lycksele
Även om det kan vara smickrande att nån vill använda ens texter, så är det här emot reglerna.
Det måste vara bland det mest föraktliga, smutsiga som vi poeter kan tänka oss.
2009-11-23

  oMareld
är det sant??
Vilken idiot!
2009-11-23

  Lady Alassa
En angelägen text om upphovsrätt.
Men skriver du nånting som kan imponera på en vacker dam.
Plankar ja direkt.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO