Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära nu, det brinner i knutarna ! En Desperat Kampvers !


Utblottad !

Utblottad !

Föraktad
och
Bespottad !

Ringaktad
och
Bortlottad !

Urtaktad
och
Avsnoppad !



Utfattig !

Uppgiven
och
Föraktlig !

Övergiven
och
Opasslig !

Frustrerad
och
Blamerad !

Utrangerad
och
Passerad !



Förbannad !


All Oro
Besannad !

Orättvisan
Escalerad !

Det man tro
på :
Depraverat !

Det beror

Attentat (!)
mot
Det Humana,
vars Brinnande
Fana
Vi , Desperat,
Höjer !
Vi, ALDRIG, oss
Böjer !

----







Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska