Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likvaka eller flyttfest



Dårarna hade fest
Eller sorg
Eller fest…
De skriker
En av kärringarna skriker "jag måste se min systerson"
"Du är i paradiset nu", skriker hon vidare
Hysteriskt
Galen…

De var begravning
Eller flyttfest
En till av de unga hade flyttat
Till Allahs paradis
Där de får 4 oskulder om dan
Och…
Ja förresten och?
Vad behöver en muslim mer
De som dyrkar oskulden hos kvinnan
Men hatar resten….

Så där i paradiset ska dock en lurad självmordsbombare
”producera 4 förkastade och utnyttjade oskulder om dan”
Man undrar var dom tar vägen
Och vad är paradiset för dom
Ett helvete?
Tänk er att bli påsatt av en så galen människa
Så han dött med den enda ambitionen
Att hans död ska orsaka fleras död

För att sen se en annan bli påsatt av densamma
För att ”den dåren” är i paradiset av ”nämnda orsak”
Eller finns de fler dårar där
Kanske idkar man ”byteshandel”
”Ska vi byta oskuld, ska vi byta oskuld med varandra”
eller kanske
”ska vi byta förkastad oskuld med varandra”
eller kanske
”ska vi byta utnyttjad oskuld med varandra”

Vi som dör för ”saken” för det heliga kriget
Men åter till begravningen där står en mor
Som försök övertala sin son att inte göra det
Men sonen är som inprogrammerad av sin ”iman”
Eller nån annan av samma sort
Vars gemensamma mål är att få så många som möjligt
Att bli upptagna i paradiset som unga och döda
Men de älskar inte paradiset själv
Eller också ”tror de inte riktigt”
För de gör inget sånt själva, bara de andra
De som de kan övertala


Så modern och fadern gjorda allt
För att övertala honom
Men ”nu är han i paradiset”
Och sätter på oskulder, 4 om dan
Det var väl roligare än att vara kvar med sin familj
Mulorna och mullorna applåderar
Och vissa galningar skriker att de är i paradiset
Frågan är om de hör detta, vare sej de ligger i sanden
Eller ligger med sina oskulder
Där i paradiset som man tydligen ska komma till
Oavsett vilka onda handlingar man gjort

Finns det straff efter döden
Så kommer dessa mullor, imaner och präster
Som lurat så många i döden
En död som ofta renderat fler
Efter schack bonde principen
Finns det straff efter döden
Så kommer de att straffas mest
Det är jag övertygad om…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO