Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galla

Mörkret här är ett helvete
regnet faller ner som tung bly
kölden kramar ihjäl en
fåglarna flyr
haven fryser till is
allt dör och blir till mull

så jag vill kicka igång Triumphen
ge mig ut på motorvägarna
mot livet
pulsen
solen
mot själva drömmen

vad är det som gör att man
sitter fast i de här gamla hjulspåren
att man vet att det blåser snålt
och kallt över vidderna här


Mörkret här är ett helvete
regnet faller ner som tung bly
kölden kramar ihjäl en
fåglarna flyr
haven fryser till is
allt dör och blir till mull




Fri vers av Neal
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-23 13:01



Bookmark and Share


    Melona
fan

jag tror verkligen jag förstår denna känslan
här är jag, typ begravd av regn

usch. grågalla.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal