Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp mig nu

faller
ner
i
gråheten

som sista
lövet
som bryts
från sin näring
av den kalla
blåsten

behöver ljuset
beröringen av
din varma hud

behöver berusningen
av ditt skratt när
natten är obarmhärtig

faller
ner
i
gråheten

som sista
lövet
som bryts
från sin näring
av den kalla
blåsten




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-23 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal