Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskjuten

Att bli förskjuten

Man förborrar ibland
Med en mindre borr

Att förskjuta
Är det att skjuta med en mindre
Och lite mindre skadlig kula

Som för att skjuta lite snällare…
innan
SKJUTA IN SEJ
liksom




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-11-28 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO