Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Oanat stor läsekrets läste förstlingen (752 st !) ......


"KONDOLEANSER (2) !"

Kondoleanser
Till de som Världen förstör !
Och oss små, ständigt, förför
Vi ,som inflytandet saknar
mår illa ,varje morgon vi vaknar
Miljön ni leker med
Miljöavgifters hyckleri
Marodörerna, de ler
Ni ignorerar vårt bryderi

Kondoleanser
Till Vapentillverkarna
De Verkliga Bärsärkarna !
Ni exporterar Död !
försätter folk i Nöd !
Miljarder förslösas
på Brutalt Våld
Många Ledare
ni har
i Er Sold

Kondoleanser
till Prästerskapen
Vad gör Ni egentligen
åt Våld och Vapen ?
Påven skäller mest
på homosex och så´nt:
"Det är Pest
och har gått för långt !"
Krig är ju
det Ultimata
men, sällan,
om det,
"Il Papa" prata ´


Kondoleanser
till Er Politiker
Ni Ljuger Fullt
Mest, ni Sviker !
Vackra Ord
skramlar Tomma
Grymma Mord
på Sanningen
NÄR ska Ni
skärpa Er,
Erkannerligen ?...


----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-11-23 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska