Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

¤:) Sa Kajsa W




Man tager det man haver

 

du stora starka man

du tar det du vill ha

har makten i din hand

men jag binder dig med min elsladd

rider på din påle

då har jag dig i min makt

då tar jag det jag vill ha

trollbinder dig

är din starka kvinna

surrad kring din påle

 

 Eppie-09

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-23 15:56



Bookmark and Share


  Ilona _L
Som så småningom blir en slut-sats! Väl ridet Eppie!
2009-11-24

  erkki
Jaja, om man vänder på steken, ja. Men det är väl inte elvärme vi talar om? Fast bättre än fjärrvärme förstås...
2009-11-24

  ~Leonardo~
Det är alldeles rätt, bind fast bara och dominera.
Är du läderkvinnan isvart???? e han Batman?? haha
2009-11-24

  lycksele
Var försiktiga med elsladdarna!
Se till att använda S-märkta grejer, när ni provar det här hemma.
2009-11-23

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag har alltidf undrat vad synonymen till Penis var på ett mer eregerat språkbruk

Påle?
2009-11-23

    leelee
Blev först paff, sen stum, sen fnissade jag och till sist läste jag titeln fel: Man tager det han haver, trodde jag. :-)
2009-11-23

    ej medlem längre
Maktkamp ser jag i dessa ord. Där mannen har övertaget i en situation ... kvinnan i den intimaste av alla situationer. Funderar över detta ett tag... och kommer fram till en slutsats.. som jag behåller;-)
2009-11-23

  Quasimodo
Surrad och trollbunden blir det som det kan bli !!
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP