Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




Längtar alltid bort, men aldrig hem

Fastgjuten

men så färdig

där jag går och kan hitta i sömnen

hör människor säga

hur de längtar hem

jag undrar hur det känns

för mina steg längtar alltid bort

Bortalängtan

längtan efter något

Lycka, kärlek, äventyr

- vad vet jag, mer än inte hem?

I nästa liv ska jag bli en turbosnigel

som snabbt kan ta sig

från plats till plats

med hemmet på ryggen

Då, om någongång

skulle ordspråket

"borta bra, men hemma bäst"

passa bättre än någonsin.




Fri vers av Lindsy
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-23 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy