Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

jag vet inte vad du är
vem du är
men du är helt klart fantastisk
som har den här makten över mig.
vissa personer kan bringa en down
med rakbladsvassa attacker
och konstskicklighet
du däremot,
du behöver inte göra någonting.




Fri vers av zim
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 16:47



Bookmark and Share


  frostblomma
Jag gillar att du använde lite svengelska där, det var snyggt!
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

zim
zim