Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besiktningsman är köpt



Besiktningsman är köpt
Besiktningsman
Är köpt
Av ÄLVSBYHUS

VD:n har sin dotter
Där
Besiktningsman är löpt
Besiktningsman är stöpt
Besiktningsman är köpt
Besiktningsman är döpt
Av ÄLVSBYHUS

”Kvalitets ansvarig”
”köpt av Älvsbyhus, besöker inte ens objekten
Småhustillverkarnas Skanska tänkande
”Är ni inte nöjda så stäm oss”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-11-29 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO