Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gustav är en riktigt ful djävel som snokar och spionerar, men folk börjar ledsna på kameror och ljudupptagningar


Gustav 1 Djävel


Man kan säga såhär
GUSTAV ligger risigt till

Om en Herman Hedning kopia
Fortsättar att jävlas
Med den han jävlas med nu
Och har så gjort ett bra tag
Med sin falskhet och sina lögner

Så kanske nån blir riktigt arg
Jag tror inte att Gustav inser
Vad som kan hända då
En av de saker han sysslar med är att
Kopiera delar av dikter från mej på poeter
Som han friserar och skickar

Inte för att de ska vara läsbara
Utan för att de ska göra folk ledsna…
OCH man tror inte inte….
Att det är sant, förrän man sett det
Man tror ingen är så låg….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO