Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAIK-KATRINEHOLM 22 –2


SAIK-KATRINEHOLM 22 –2

Bättre kan de inte bli…

I bandy

Murèn är inte ens matchens bästa målgörare

Med 8 mål…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 10:11



Bookmark and Share


  Mats Henricson
God Bless Katrineholm ! Ny holmgång mot Vetlanda ikväll.......
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO