Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland har nån frågat ”hur var din fru”?


Ibland har nån frågat ”hur var din fru”?

Jag brukar svara:
Kärleksfull
God
Uppoffrande
Varm
Snäll
Hjälpsam
På det hela taget en rätt fantastisk kvinna

Ja men varför skilde ni er?

Man kan säga att problemet var att
Det var hennes sida, mot andra....
Eller när vi var tillsammans med andra människor....

Det var ett sken….
Spela människa
Leka "mamma-pappa-barn"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-26 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO