Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länsman i Delsbo



Länsman han
Kom inte fram
I alla fall inte tillbaks
Brännarligan hade en ann
Ambition i fas

Så länsman med näsan upp
Med död till 100 %
Mördad av en brännargrupp
Lokal sprit producent




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO